Хороскоп за 2023 година

Вижте съветите на новосибирския астролог Марина Шумкина за всички зодии

Овен
През 2023 г. развивайте умения си да работите в партньорство и мислете не само за своите чувства, но и за тези на другите хора. Това ще ви помогне за постигане на успех на кариерата и за укрепване на семейните отношения.

Телец
Венера е пари, красота и връзки, а като земен знак, управляван от тази планета е нормално тези три неща винаги да са във фокуса на вниманието ви. 2023 г. обаче ще донесе един особен нюанс – как да правите пари. Разгледайте възможностите за собствения си бизнес или, ако вече имате такъв, делегирайте повече отговорности, за да си освободите време за нови проекти!

Близнаци
Комуникация, споделяне на информация и пътуване са трите неща, които ще са приоритетни за този въздушен знак. През 2023 г. използвайте възможностите, които ще ви помогнат в това отношение. Научи се да гледате на нещата по-мащабно!

Рак
За този знак 2023 г. е време на преминаване към ново ниво в отношенията, свързани с дома и семейството. Избягвайте обаче прекомерната опека и пълното потапяне в семейните дела! Дайте си сметка за това какви са вашите цели за вашето професионално развитие! Оценете и възможностите за стартиране на семеен бизнес!

Лъв
Още в първите дни на новата година може да се отегчите. Трябва обаче да реализирате потенциала си и да преговаряте. Може да се заемете с реализацията на нов авторски проект, но но не сам, а с екип. Обединени имате по-големи шансове за успех.

Дева
За този практичен земен знак е характерно мото: „Седем пъти мери, веднъж режи“, но ще трябва малко да се промените и да обърнете внимание на възможностите, които съдбата ви дава. Може да работите на свободен график и дори дистанционно. Добре е по-често да се вслушате в сигналите на тялото си. Дайте си време за почивка.

Везни
Важно е през 2023 година да си подредите приоритетите, така че вашите интереси да не бъдат пренебрегнати. Обръщайте по-голямо внимание на документите, които подписвате при важните сделки! Не се страхувайте да говорите за интересите си пред своите партньори.

Скорпион
Много е важно през 2023-та да се научите да сте финансово независими. Преценете дали наистина имате нужда от нови заеми! Може да се наложи да преосмислите плановете си за приходи и разходи. И също така обърнете внимание на отношенията с любимия, с бизнес партньорите и колегите.

Стрелец
Вашата сила е в увереността, в знанията и в опита. В същото време е важно да усещате новите тенденции навреме. Обърнете специално внимание на новите програми! Усвоявайки нови знания, ще видите какви възможности ще се отворят пред вас.

Козирог
Свикнали сте да се трудите неуморно и енергията на 2023 г., свързана със семейството и дома, ще ви изглежда непозната. Не бързайте обаче да вземате решения. Налага се да промените житейския си график. Може би тази година ще ви позволи да промените своя поглед за семейните ценности и да направите решителна крачка за нов дом или за създаване на семейство, а така също и за помирение с роднини.

Водолей
Обърнете специално внимание на възможностите за създаване на свой бренд! Важно е да обедините своята харизма с умението да работите в екип от съмишленици. Този микс ще ви помогне да постигнете много по-добри резултати, включително и финансови.

Риби
2023-та е годината, в която трябва да се научите да сте по-практични и да дадете числен израз на мечтите си, тоест да ги превърнете в планове, за да ги реализирате. Старият подход да ги визуализирате и те да се изпълняват може вече да не работи. Ще трябва да се научите да мислите в числа, да обръщате внимание на детайлите, ако искате да успеете в бизнеса. И се научете да се грижите по-добре за себе си.

Годишен хороскоп на астролога Марина Шумкина за ngs.ru

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!