Костадинов: Тази година имах само 3 почивни дни през лятото и сега още 3

Тежкият депутатски труд се отразява на Костадин Костадинов.

Той не крие, че е много преуморен от работата, която полага.

Костадинов от доста време насам имал само една мечта и се надява на Коледно чудо, за да я сбъдне – поне един ден да се наспи и най-спокойно да почете книга, заяви той преди празниците. 

„Надявам се да не прекарам Бъдни вечер и Коледа в парламента, като гледам каква е програмата“, въздъхна преди дни покрусено лидерът на „Възраждане“ и дългогодишен общински съветник от Варна Костадин Костадинов.

Притеснението му бе, че точно ден преди светите празници депутатите решиха да обсъждат ветото на президента върху промените в Изборния кодекс.

Слава Богу, му се разминаха дебатите и напрежението.

Сега стана ясно, че той е успял да си почине 3 дни през лятото и сега още 3.

Той изтъкна това, докато нападна българския разследващ журналист Христо Грозев, за да защити руската страна за пореден път.

„Тази година почивах само 3 дни през лятото и сега реших да добавя още 3 дни през зимата, та затова се оказа, че съм пропуснал една „шокираща“ новина.

Докато съм си бил изключил телефона, интернета и всичко останало, целокупното българско грантаджийство е било разтърсено от новината, че един негов виден член бил обявен за издирване от руската прокуратура като чужд агент.

Аз няма да коментирам факта, че Христо Грозев незнайно защо е представен като „разследващ журналист“, след като всъщност е медиен магнат. Това не е първата, няма и да е последната фалшива новина на американските медии в България. Също така няма да коментирам факта, че Грозев е представен като чужд агент. Такива у нас с лопата да ги ринеш, и това въобще не е новина“, заявява Костадинов, който в дългите години като общински съветник във Варна не е известен с нито едно разкритие за корупционни далавери в общината или в крупните схеми в града. За сметка на това бе няколко пъти кандидат за кмет и  подкрепен от партии като ВМРО, „Новото време“ на Красен Кралев от ГЕРБ, НФСБ на Валери Симеонов, „Атака“ и т.н.

Ще кажа само едно – ако това лице беше агент на българските служби, аз щях да съм първият, който да поиска българската държава да излезе с официална позиция в негова защита. Защото, независимо от сегашната ориентация на страната ни, агентите ни трябва да се пазят и закрилят – такава е позицията ни и за агентите на българската държава преди 1989 г., и тя е принципна и не подлежи на коментар. Агентите на България служат само на България, независимо кой я управлява – за добро или за лошо такава е съдбата на службите.

В случая на Грозев обаче става въпрос за български гражданин, обвинен в работа за чужди разузнавания, говори се конкретно за английското МИ-6. Ето защо единственото, което мога да кажа, е че се надявам в много скоро време не да чакаме Русия или други държави да ни казват кой наш гражданин за кое чуждо разузнаване работи, а ние самите да ги покажем на българския народ. Защото е крайно време България да научи истината за своя прокажен и продажен политически, медиен, икономически и финансов „елит“, откърмен, отхранен и отгледан от чужди служби и посолства с една единствена цел – да унищожи Родината ни!

„Възраждане ще се погрижи за това! Много скоро!!!“, закани се Костадинов.

В друга своя публикация той нарича вестник „Сега“ – „тумор“.

„По Коледа наистина стават чудеса! Един от най-мръсните отходни канали на американското посолство и създател на хиляди фалшиви новини през годините, т.нар. „вестник „Сега“, спря да излиза на хартия. Агонията на американския пропаганден тумор ще продължи, но вече само в интернет.

Да си пожелаем за новата година същата съдба да сполети и „Капутал“ 

🙂

 И да поработим активно в тази посока, разбира се:)“

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!