Спипаха свещеник как бива доминиран от две жени в развратна тройка

Жител на щата Луизина (САЩ) е заснел свещеник, който прави секс с две жени пред олтара на църквата, в която е проповядвал. Заради действията си той е бил незабавно освободен от ангажиментите си на свещенослужител, предадоха американските медии.

Свещеникът е бил заснет в момент на „садомазохистичен акт“ с двете жени, които били в ролята на доминиращи. Случката е от католическа църква в околностите на Пърл Ривър в Луизиана.

На мястото бил извикан полицейски патрул, който задържал тримата „грешници“ – Минди Диксън (41 г.), Мелиса Ченг (28 г.) и свещеникът Травис Кларк (37 г.). Срещу тях е било повдигнато обвинение за ексхибиционизъм, тъй като църквата се счита за публично място.

Задържаните за „садомазохистичен акт“ – Мелиса Ченг, Травис Кларк и Минди Диксън

Непосредствено след ареста на тримата, архиепископ Грегъри Аймонд обясни, че поведението на свещеника е било „жалко“, а оскверняването на олтара в църквата е било „демонично“, поради което „не е имало друг избор, освен олтарът да бъде изгорен“.

След преглед на материалите окръжната прокуратура промени обвинението от ексхибиционизъм на вандализъм. В хода на процеса Травис Кларк се призна за виновен и получи тригодишна присъда, плюс глоба от 1000 долара.

Минди Диксън и Мелиса Ченг също се признаха за виновни, но получиха само две години условно.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!