Варненче е на финал в грандиозния Tour Music Fest в Сан Марино

Талантливата Дария Стоянова от Варна ще превземе днес сцената на театър „Титано” в Сан Марино. 9-годишното българче, което живее със семейството си в Рим, Италия, се класира на финала на грандиозния музикален фестивал Tour Music Fest, след като впечатли журито с палитра от качества – невероятна музикална дарба, решителност и чар.

Успехът на Дария в областта на музикалното изкуство не е никак случаен и има впечатляваща предистория. Младото дарование е от семейството на варненките Светла Желева и Светла Джуниър, които прославиха България като първите българки, пробили в MTV с хита „Тази вечер”. Парчето е изключително красиво и стойностно, защото в него са вплетени фрагменти от богатата съкровищница на българския фолклор.

На сцената на театър „Титано” Дария Стоянова ще представи песента „Супер татко” в изпълнение на италиански. Тя ще атакува призово място на финала в категория Baby Singer.

В конкурса участват над 20 000 изпълнители от цяла Европа, а наградите са фамозни – стипендия за музикалния колеж „Бъркли”, музикално турне в Европа, продуциране на сингъл…

Tour Music Fest е фестивал, посветен на новаторската музика. В специално формирани майсторски класове с музикалните таланти работят величави музиканти от Италия и техни колеги от цяла Европа.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!