Жените май сериозно не знаят какво искат

Здравейте, пичове.

Поводът за моя „роман“ е начинът, по който жените се оправдават, и по-специално жената, която ви е писала за статията: „Жена срещу мъже“ от 27.07.2012. Ще отговоря следвайки нейните основни точки, като за обосновка ще използвам както личния си опит, така и явни примери от живота на мои приятели и познати.

1. Любовта на мъжа минава през стомаха Да, така е. Ясно е, че никоя жена няма да готви „като мама“. Ясно е също, че сме залети от ресторанти и капанчета, които могат да ти поднесат от „пиле мляко“, обаче друго е любимата ти да ти сготви любимата манджа. Много мои познати и приятели казват: „Аз няма да си взема жена, ако тя не може да ми направи поне мусака“. И това е напълно сериозно. Така че, жени, да знаете от мен – ако искате да предразположите 1 мъж, сгответе му любимото ястие, облечете се еротично и със завършека на вечерта в хоризонтално положение ще можете да изкопчите „да“ на каквото си искате. Много малко са мъжете, които имат до себе си жени, които не могат да готвят. Неслучайна е приказката: „Трябва ми жена, която да е домакиня в кухнята, детственица, когато е на гости, и проститука в леглото“.

2. Любовта на мъжа минава… малко по-ниско от стомаха Мразя да слагат всички под общ знаменател. Ако аз кажа, че всички жени са к*рви, както жените казват, че всички мъже са неверници, вярно ли ще е? Надали мъжът казва „Просто така стана“, защото не знае, а защото знае, но не иска да засегне допълнително жената отсреща. За да изневери 1 мъж, винаги има нужда от нещо, което не получава: внимание, нежност, страст, характер … или по-големи гърди (недостиг на нещо или липса на такова винаги е на лице при изневярата). За разлика от жените, ние много рядко ще изневерим, защото са наранили чувствата ни – имаме 2 глави и можем да ги използваме. Понякога обаче нашият инстикт за себедоказване ни изграва лоша шега и в опита да открием идеалната я изпускаме.

3. Скъпи, красива ли съм? Един от най-опасните въпроси, които една жена може да зададе на един мъж. Един от другите е: „скъпи, дебела ли съм?“ или: „обичаш ли ме?“. Това са въпроси без верен отговор. Ако отговориш с „да“ – лъжеш; ако отговориш с „не“ – обиждаш. Така че, мили момичета, не си тормозете красивите главички с такива въпроси. Щом мъжът до вас е до вас, а не до някоя друга, значи ви намира за перфектната за него към настоящия момент. Ако това се промени – то той ще ви каже и ще си намери друго момиче, което да отговаря на нуждите и очакванията му. Забравете тези въпроси – те само ни затормозяват и ни карат да се питаме: „Какво иска тя сега – нали съм с нея?“.

4. Интелект Не съм съгласен. Има разлика между интелигентни жени и стари гаджета, тръпки, спътници и прочее. На първо място, жената привлича с визия, а после – с това, което има между ушите. С други думи – не си мислете, че ако мъжът до вас предпочете да се върне при старото си гадже, сте тъпа или грозна. Просто тя му дава нещо повече от вас. Макар че повечето мъже гледат напред и биха предпочели да опитат с някое ново (непознато момиче) пред това да поглеждат назад. Вярно е – има детска любов, има и „голяма любов“, но защо си мислите, че това не сте вие?!

5. Чувство за хумор „Хубаво е да умееш да се забавляваш и надсмиваш над живота. Опасно е обаче, когато до такава степен си свикнал да го правиш, че не усещаш как затапваш обекта на желанията си с бодри шеги, оставяйки в него чувство, че откровено се гъбаркаш. Крехко его, казах ви.“ Егото няма нищо общо. Някои хора са просто „душата на компанията“. И докато ти се чудиш какво да кажеш и за какво да си говорите, той е готов да залее теб и околните със здравословна доза смях и теми, които да обсъждате. Съгласен съм обаче, че обектът на желанията ти не бива да бъде постоянно осмиван, макар че 1-2 шеги от време на време не вредят (ако и двамата имат чувство за хумор). И подчертавам – ШЕГИ, не заядливи подигравки.

6. Послушание Против. Доказано е, че повечето мъже харесват жени с характер и със собствено мнение, което отстояват. Много жени искат (съзнателно или несъзнателно) мъже на каишки, които да вървят подир тях, да плащат и да ги гледат като подарък, изпратен им от съдбата. Еми, няма да стане, мили дами. „С каквато мярка мериш, с такава ще мерят и за тебе“ са казали хората. Дръжте се така, както бихте искали да се държат с вас. За какво ми е жена, която винаги е съгласна с моето мнение? На всеки човек му трябва половинка, която да го допълва, а не да му показва нещата, които и сам вижда.

7. Вярност Няма нищо сложно. Ядрената физика и молекулярната биология са сложни. Тук става въпрос за конкретни изисквания. Ако не отговаряш – гориш. Разбира се идеални хора няма и трябва да се правят компромиси, но ще кажа на скъпите дами – ако мъжът ви смята, че си заслужавате, няма и да си помисли да ви изневери. Независимо как и къде гледа тази или онази. Аз съм от хората, които вече 4 години са с 1 жена (да, менове) и съм напълно доволен на този етап от нашата връзка. Нямам никакво желание да и изневеря именно заради това, защото получавам всичко, което искам от тази връзка и не се нуждая от нищо (поне в настоящето е така).

8. Приятелство „Искам да си останем само приятели“. Най-често употребяваната от жените реплика, когато късат с някого. Този израз предлагам да си го изтриете и да не го използвате никога повече. Как се очаква да останете приятели с човека, с когото до вчера сте се „заигравали“? Този израз наранява мъжете изключително много. Не може да се очаква, че бившият ти ще ти е приятел и ще ти дава мнения и препоръки за настоящия (освен ако не е станал междувременно гей). Освен това съм на мнение, че приятелство между хетеросексуален мъж и жена не може да има, защото рано или късно единият ще си помисли „Какво има в гащите на другия и как ли е в леглото?“. В заключение ще кажа, че е всеизвестна максимата: „Жените не знаят какво искат, но го искат веднага“. А мъжете трябва да бъдем достатъчно гъвкави, за да го осигурим. Не нападам никого, просто отвръщам на удара. Не казвам, че всички жени са такива или онакива. Всеки човек е индувидуална личност и трябва да се научим да се отнасяме с различните хора по различен начин. И въпреки, че винаги ще я има войната между половете, не трябва да забравяме, че единият без другия не може да съществува.

Прочети повече на: https://men.hotnews.bg/pm/zhenite-ne-znayat-kakvo-iskat/

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!