Модел продаде девствеността си на търг за колосалната сума от 2 милиона евро

Красива азербайджанска моделка намери купувач за девствеността си и дори вече е получила малък аванс за нея. Мераклията е платил за Махбуба Мамедзаде 2,4 млн. евро, пише Мирър.

Младата жена пусна обявата през август в специализирания сайт Cinderella Escorts. В портфолиото си тя пише, че търси мъж, готов да й дава по 30 000 евро месечно. 23-годишната красавица обяснява, че прави това заради майка си. „Досега мама правеше всичко за мен. Сега е мой ред да я накарам да се гордее с мен“, пояснява Мамедзаде.

В края на февруари търгът е приключил с победител – японски политик от Токио. По данни на сайта, малко по-малка сума за невинността на момичето предложил адвокат от Лондон. Третият, който наддавал за девствеността на азербайджанката, бил „известен футболист от Мюнхен“.

Мамедзаде ще прекара една нощ с победителя в хотел в Германия, където подобни услуги се смятат за законни. Клиентът вече е превел 10% от сумата като предплата. 23-годишната моделка е преминала медицински преглед, който да потвърди, че наистина не е била с мъж.

20% от сумата, която ще получи, ще отидат за сайта. С останалите пари Махбуба смята да купи дом, в който да живее заедно с майка си, да пътува, да отиде до САЩ, да продължи модната си кариера и да направи приют за кучета в родината си.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!