Мирела от „Игри на волята“ се обясни на Валери

Освен битки в приключенското риалити вече прехвърчат и любовни искри между някои участници. Мирела от племето на Безстрашните в „Игри на волята“ често е определяна като наивна, а емоциите при нея редовно взимат връх. Затова и редовно виждаме сълзи в очите ѝ, а последните бяха покрай загубата на Валери.

Защо се стигна чак до там, че Мирела да плаче за елиминацията на съотборник? Именно това тя обясни в профила си в Instagram.

„Късаше ми се сърцето така както се късаше и тогава… Когато загубиш приятел в тази изолирана среда, имаш чувството че си го загубил завинаги…“, обясни Мирела.

След това танцьорката продължи с обръщение към Валери сякаш вече Валери не е сред живите. „Усеща се липсата ти. Ти беше сърцето и душата на племето. Всички те обичаме. Винаги искаше да има мир и разбирателство. Нямаше битка, в която да не пролееш и пот и кръв…не за себе си, за племето“, написа тя.

Иначе Мирела и Валери редовно са в една компания, когато участниците гледат шоуто.

Мирела сложи и край на спекулациите, че е била манипулирана от Евгения Джаферович. В стори тя сложи тяхна обща снимка, която придружи с емоджи сърце. Така че явно драма и там няма, съобщава каналът Vbox7.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!