Всичко случващо се е символично отражение на вашия собствен вътрешен свят

Луната е в знак Телец до 08:09ч и след това преминава в знак Близнаци, където ще остане до 19:12ч на 15 октомври

Когато Луната е във въздушният знак Близнаци, лунната ни същност остава дълбоко подтисната, а изгрява слънчевата ни същност. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни, по-общителни и по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Повече се интересуват от интелектуалната страна на нещата. Склонни са към прояви на лекомислие, вземане на бързи решения, правят недостатъчно обмислени изказвания. 

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 20:41ч

Символът на 18-ти лунен ден – огледало, говори сам за себе си. Този ден говори най-красноречиво за моментното състояние на вашите дела, показва какво сте постигнали с действията и мислите си, отразява същността ви като цяло. Всичко, което ви се случва на 18-ти лунен ден, ще бъде символично отражение на вашия собствен вътрешен свят.

Денят е като наше огледало. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност.  По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден, може да се определи какво е нашето огледало: дали е криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно. 

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на този ден, може да срещнете препятствия и неприятности. Бъдете внимателни към всичко, което се случва с вас. Мислите трябва да се контролират – да не се допуска отрицателно мислене и егоизъм. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Лесно се изпада под чуждо влияние.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата. При това при жените страдат горните дихателни пътища, а при мъжете – кожата. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са силните аромати. 

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!