Топ 6 съвета за секс, които ще чуете само от порно звезда

Порното не отразява реалността в секса, но е факт, че актьорите в 18+ индустрията знаят някои трикове, които биха ви свършили добра работа в спалнята. Джесика Дрейк, създател на поредицата „Ръководство на Джесика Дрейк за секс „, дава горещи съвети за спалнята, които е научила на снимачната площадка.

Дайте всичко на себе си по време на ролева игра

Разнообразявайте сексуалните си изживявания редовно. Ролевите игри са идеален вариант, ако искате да стимулирате половинката си. Бъдете смели и експериментирайте с различни образи, за да бъдете максимално интересни.

Не се събличайте изцяло

Не, не става въпрос да правите секс с чорапи. Е, ако ви харесва и е вид фетиш за вас, няма лошо. Става въпрос за обувките и това се отнася за мацките. Обувките удължават краката и избутват дупето нагоре, така че в определени пози се чувствате по-добре, казва Дрейк. Обувките може да са част от ролевата игра.

Мастурбирайте по време на почивките

Понякога човек трябва да си поеме дъх, ако не го прави за 5 мин. всяка вечер. Ето защо не трябва да се отпускате, а да прибягвате към мастурбация. Не трябва да е агресивна, за да не доведе до свършване. Подгрявайте машината, докато си почивате. Дрейк мастурбира  между сцените, за да издържи по-дълго време. 

Редувайте любовна игра – секс

Винаги трябва да имате любовна игра. Стимулацията, особено за жените, е ключова, за да докарате разтърсващ оргазъм. Хубаво е обаче и да редувате. Малко любовна игра, малко секс и така въртите през цялото време. Идеята е да удължите времето в леглото.

Говорете мръсно

Нямаме предвид да крещите, за да ви чуят съседите. Джесика съветва хората да си шепнат в ухото, но приказките да са задължително мръснишки. „Харесва ми, когато човек ми шепне в ухото, защото това предизвиква голямо вълнение“, добавя тя.

Обърнете внимание на вашите нужди

Ако една поза не ви харесва, не я правете. Говорете с половинката си, за да разбере какво ви харесва в леглото. Факт е, че има пози, които водят до уникални оргазми. Това важи повече за жените. В секса не е хубаво да сте егоисти, но все пак всеки иска да изпита удоволствие, пише каналът Vbox7.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!