Една от най-популярните българки в OnlyFans показа как стават нещата

Tattstoner е известна като една от най-популярните БГ момичета в OnlyFans. Татуираната мацка не крие, че изкарва луди пари на месец, с които се издържа.

От сигурни източници знаем, че става въпрос за повече от 30-40 бона всеки месец. Стефи, както е истинското име на Tattstoner, пълни профила си в OnlyFans със секс снимки и клипчета, зад които стоят дълги часове работа. Е, все пак и това си е работа, която изисква време, но и опит, с който Стеф определено може да се похвали, пише каналът на Vbox7.

Дивата секс инфлуенсърка разкри много малка част от работния си процес за платформата. Стеф разкри в Instagram как се случват нещата за OnlyFans, а видеото зад кадър може да видите тук:

Няма нужда от излишни описания, защото виждате всичко, което е необходимо. Наскоро последователите на Стефи се бяха загрижили за фотосите, които споделяше в последно време.

Мацката започна да залага на все по-малко разголени кадри, защото от социалната мрежа често я блокират. Сега изглежда обаче, че Tattstoner е решила отново да живее на ръба в социалните мрежи, пускайки видеото горе. Браво, момиче!

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!