Наглост! Пияни жени с абсурдно поведение зад волана (вудео)

Видеоклип, първоначално публикуван в ТикТок, показва скандален случай на шофиране. На видеото се вижда жена, която буквално спи на шофьорското място.

Пасажерът в автомобила – друга жена – е прехвърлила крака си през скоростния лост, за да може да натиска педала на автомобила. С лявата си ръка шофира, а с дясната снима.

От разказа във видеото разбираме, че шофьорката е заспала, а пасажерката, която реално шофира автомобила, е пияна, уточнява bTV.

Кадрите обиколиха и социалните мрежи и предизвикаха възмущение.

В събота стана ясно кои са двете жени. По данни на ТВМЕДИА въпросните две нарушителки на правилата за движение по пътищата, които освен своя живот, рискуват живота и здравето на случайни участници в движението, са Валентина и Симона. Скандалната случка се е случила в София.

Заспалата зад волана шофьорка е Симона. Нейната приятелка решава да заснеме този „куриоз“, като с едната ръка държи телефона и снима, с другата придържа леко волана, а с единия си крак натиска педалите.

След което казва:

„Когато приятелката ти спи на волана, а ти си пиян на боклук, но знаеш, че ще вземат нейната книжка“, обяснява авторката на клипа, докато се смее и продължава да шофира.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!