Ето какво изключение направи журито на „Звездите в нас“

Журито на новото музикално шоу „Звездите в нас“ се възползва за първи път от възможността да допусне три отбора до следващия етап на имитаторската надпревара.

По регламент за целия сезон Тита, Дони, Софи Маринова и Виктор Калев имат право на две изключения, с които да допуснат не два, а три тима. Отборите „Елтън Джон“, „Джеси Джей“ и „Тони Стораро“ си спечелиха симпатиите на журито, като продължават в следващия етап на формата.

Мария Илиева, Елтън Джон, Джеси Джей, Мария Калас и Тони Стораро бяха петте звезди, които претендентите имитираха.

„Тази вечер напред ще продължат три отбора, защото всички бяхте страхотни, а изборът ни отново е много сложен. Влюбихме се във всеки отбор. Това решение е много трудно. Водим се от това дали сте отбор, дали има добра имитация, дали има химия по между ви“ – каза Виктор Калев преди финалното решение, предава „Signal.bg“.

Трите отбора очароваха журито както с певческия и имитаторския си талант, така и със синхрона, който са успели да постигнат за кратко време.

„Бях сигурен, че Рафи Жамакурцян е наистина Елтън Джон! Аз съм смаян! Това беше все едно Елтън Джон пее с двете си други аз“ – сподели развълнуван Дони след изпълнението на отбор „Елтън Джон“ в състав Рафи Жамакурцян, Ивайло Донев и Йосиф Ченков.

Катрин, Виктория и Тереза от отбор „Джеси Джей“ се превърнаха във фаворитки на Тита, която каза: „Джеси Джей е една от любимите ми изпълнителки. Все едно бях на неин концерт. Всяка от вас пресъздаде движенията й, всички от тях. Много ме забавлявахте!“

Членовете на журито не скриха възхитата си и от имитацията на Вениамин, Атанас и Агатангелос в отбор „Тони Стораро“.

Пръв на сцената се качи отбор „Мария Илиева“, който започна вечерта невероятно. Ивон, Анна-Мария и Гергана изправиха журито и публиката на крака с изпълнение на „Играя стилно“. Другите три дами, които изумиха с таланта си в образа на оперната икона Мария Калас, бяха Елизабет, Десислава и Венера.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

5 × 2 =