20 годишна е убила приятеля си в апартамента с 20 удара с нож

Млада жена, едва 20-годишна, ще бъде изправена пред съда по обвинение в жестоко убийство на партньора си. 

Според квалификацията на държавното обвинение убийството, извършено на 11 септември м.г., е било извършено с особена жестокост.

Те живели заедно под наем в апартамент в ЖК „Връбница“. Младата жена редовно употребявала хероин и алкохол, сочат от обвинението след събраните доказателства. Във фаталния ден двамата  посрещали гости в апартамента, почерпили се, а в следобедните часове, когато останали сами, започнали да се карат. Причината била ревност на мъжа към приятелката му, предаде Нова тв.

Шумният скандал ескалирал вечерта. Жената започнала да налага партньора си с твърди предмети, след това обаче се въоръжила с нож и му нанесла с него повече от 20 удара в областта на главата, тялото и крайниците с „изключително усърдие и жестокост“, според прокуратурата.

Първоначално той опитал да се предпазва, но скоро вече не можел да се съпротивлява. Множеството рани довели до остра кръвозагуба, която станала и причина за смъртта му, сочат от обвинението.

Жената почистила кръвта от пода на хола, после отишла при своя съседка и ѝ казала да позвъни на тел. 112, защото приятелят ѝ „се е наръгал с нож и е мъртъв“. 

Обвинението за умишлено убийство с особена жестокост е внесено в Софийски градски съд ot прокуратурата този петък. Предстои насрочване на разпоредително заседание по делото.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!