Илиан Илиев определи 19 футболисти за мача с Пирин

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев определи след днешното занимание на тима групата от 19 футболисти за домакинството на Пирин.

Аут за двубоя са възстановяващият се от контузия капитан на тима Даниел Димов и Цветомир Панов, който е с травма от срещата в Стара Загора. Мачът пропускат още Петър Иванов, Ангел Ангелов, Наско Янков, Калин Георгиев и Лъчезар Йорданов, съобщава официалният сайт на клуба.

В групата се завръщат Закария Беншаа и Велислав Василев, които пропуснаха гостуването на Берое заради травми.

“Моряците” приемат Пирин Благоевград в петък, 12 август от 18:30 часа. Цената на билетите за двубоя е 9 лева и могат да се закупят в мрежата на Ивентим и от касите на стадиона, които отварят в 16:30 часа в деня на мача.

Главен съдия на срещата ще е Волен Чинков с помощници Дениз Соколов и Димитър Димитров. За четвърти рефер бе определен Красимир Кръстев. За ВАР ще отговаря Станимир Тренчев, с асистент Драгомир Милев. Съдийски наблюдател пък ще е Димитър Костов.

Групата: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Росен Стефанов, Петар Босанчич, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мимито Биаи, Велислав Василев, Мазир Сула, Матеус Клементе, Алекс Фернандес, Матиас Курьор, Николай Златев, Евгений Сердюк, Закария Беншаа, Мади Кета.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!