5-годишният слънчев Гого от Варна има нужда от помощ

Само за две седмици родителите на 5-годишния Георги от Варна трябва да съберат непосилната за тях сума от 30 000 лева, за да може детето им да бъде оперирано в Турция. 

Георги Стоянов е с диагноза болест на Хишпрунг, състояние Encopresis. Вече е насрочена дата за операцията на детето, но неговите близки все още не са събрали необходимата сума.

Неговите близки съобщават това във Фейсбук, публикувайки периодично информация за неговото състояние и необходимите средства, които трябва да бъдат събрани.

“Здравейте, добри хора с големи сърца!

Даваме информация за нашия Слънчо Гого от контролния преглед при проф. д-р Мелих Тугай в болница Медикана, Турция!

Състоянието на Гого е много сложно. Изписани са му медикаменти, но не можем да разчитаме на тях. Операцията трябва да се състои възможно в най-скоро време!

Насрочена е датата и часът на операцията – 15.08.2022 г. в 8.30 ч. Можете да си представите колко належащо и важно е да се случат нещата бързо!

Няма време, мили дарители! Гошко няма време! Имаме само две седмици! Толкова малко време…..за една огромна сума от 30 000 лв.!”, пишат близките на Гого във Фейсбук страницата “Заедно за Георги”.

Можете да дарите средства по следните начини:

Дарителска сметка в банка ДСК с IBAN:
BG03STSA93000029009050
BIC: STSABGSF

С титуляр Георги Стоянов Стоянов

PayPall: [email protected]

На 30.07.2022 г. БАЛКАН ФОЛК ФЕСТ ще танцуват специално в подкрепа на нашия Гоги. Четири държави си протягат ръце в помощ на едно детенце – да има едно слънчево, щастливо детство и да порасне голямо и здраво момче.

Заповядайте на 30.07.2022 г . от 17.00 ч във Фестивален и конгресен център гр. Варна ,за да се насладите на фолклорните ритми на различни държави и в същото време да подкрепите от сърце нашия Мънчо Гоги!


СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

eighteen − 17 =