Попътен вятър, „моряци“

Един уверен и стабилен Черно море влиза в новата футболна кампания днес с гостуването на Локомотив в София, и е нормално да има големи очаквания от него. „Моряците“ разполагат с всичко необходимо, за да направят пореден успешен сезон и да се изкачат по-нагоре от петото място, което заеха в последното първенство.

Черно море си има доказан и можещ треньор, какъвто несъмнено е Илиан Илиев, а състава му пък са куп отлични футболисти, както утвърдени, така и перспективни и нови чужденци. Обективно погледнато, на „Тича“ имат достатъчен за родните стандарти отборен потенциал, с който да бъдат фактор в елита, да печелят престижни победи, да трупат точки и да поддържат интригата жива за местата в зона Европа.

Не на последно място Черно море по традиция ще продължи да играе с 12 души, тъй като на всеки терен ще бъде подкрепян от верните си и отдадени фенове, които винаги са му помагали да обръща нещата на терена, когато не се развиват благоприятно за него.

Оносно това какъв футбол демонстира Черно море, още преди месеци иконата на българския футбол Христо Бонев каза пред мен, че Черно море играе най-добрия и най-приятния футбол у нас. А щом това го казва Зума, значи е така и никой не бива да се съмнява в това признание, което е огромен комплимент за работата на всички на „Тича“.

Иска ми се само подопечните на Илиев да имат и повечко късмет, който упорито им убягваше в предни години, въпреки че го търсеха, и страничните фактори да не повлиляят върху постигането на крайните цели на тима.

Попътен вятър, „моряци“ и дано през това първенство бъдете адекватно възнаградени за продукциите, които показвате на зеления правоъгълник.

Недко Петров, Petel.bg

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

1 × two =