Костадинов: Този парламент е тотално морално и управленски изчерпан

Това заяви лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов. По негово мнение не е логичен ход първо да се гласува избор на председател на НС, а след това самият вот на недоверие

„Днес сутринта на председателски съвет изразихме становището ни, че не е логично да се гласува първо избор на председател на НС, а след това самият вот на недоверие”. Така лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов обясни това, че депутатите от партията не влязоха в пленарна зала за гласуването на избора на нов зам.-председател на НС. Кворум за заседанието не се събра от два опита, предаде Нова телевизия.

„Още миналата седмица заявихме ясно и категорично, че трябва да се приоритизират нещата. Днес за пореден път управляващите решиха да подходят от позиция на силата. Председателят на НС има правото да предложи такъв дневен ред, но ние имаме правото да не сме съгласни с него”, коментира Костадинов.

„Този парламент е тотално морално и управленски изчерпан. Две неща остават оттук насетне в работата му – да се гласува вота на недоверие и бюджета. Този парламент е тотално делегитимиран”, смята Костадинов.

„Тези хора са се вкопчили във властта като удавник за сламка. Опитват се да създават напрежение, противопоставяния”, каза Костадинов.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

4 + 19 =