Приятелката на Неделев емоционално: Обичам те сега и завинаги!

Приятелката на Неделев изригна с емоционално послание във Фейсбук. Анита Терзийска, използва социалните мрежи, за да изрази подкрепата си към своя любим. Родният национал пострада тежко при катастрофата на националите в Грузия, което наложи спешна операция. Футболистът е добре и няма опасност за живота му.

„Толкова много те обичам, милото ми момче… Сърцето ми се къса, че не мога да съм до теб. Ти си силен и знам, че ще се справиш и с това… С теб съм! Обичам те сега и завинаги!“, написа Анита.

Последва нова публикация от приятелката на национала, в която тя благодари за подкрепата и моли за разбиране в този тежък за близките момент.

Операцията на Тодор Неделев след сериозния пътен инцидент с участието на националния ни отбор в Тбилиси премина успешно. Полузащитникът получи черепно-мозъчна травма, в следствие на което се наложи хирургическа интервенция, извършена от д-р Шота Ингороква. Неделев ще остане под наблюдение на местните медицински екипи, както и на лекаря на националния отбор д-р Бисер Бочев.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

ten + twelve =