Инцидент! Националите на България по футбол с пътен инцидент

Инцидент на пътя с държавния ни тим по футбол.

Тревожни новини за националния отбор по футбол дойдоха от Грузия. Автобусът с “лъвовете” е катастрофирал, като най-тежко пострадал е халфът Тодор Неделев, който е настанен в болница. Нашите са в страната за двубой от Лигата на нациите, който ще се проведе в неделя.

Инцидентът се е случил на път от аерогарата към хотела на трикольорите. Националите са били разделени в два по-малки автобуса според изискванията на УЕФА, пише Блиц. 

Шофьорът на първият автобус рязко е набил спирачки, заради внезапно спряла кола. 
Това води до удар на втория автобус в първия. Ударът е толкова силен, че халфът Тодор Неделев е поразен жестоко и е бил целият в кръв от стъклата, които са го посипали.

Сблъсъкът е разтресъл жестоко возещите се около Неделев национали, но те са се отървали само с уплах. Местната полицията започна разследване на инцидента.

„Единият рейс е спрял, другият го е блъснал. Само Тошко Неделев е пострадал, закараха го в болница. Стъклата са счупени, наранили са го. Доктора на отбора е с него в болницата. Ще се погрижат за него“, сподели членът на Изпълкома на БФСВеселин Балевски минути след ужасния инцидент.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

one + 6 =