Силвия Юрукова: Виждам Анджела Ташева като моя наследничка

Силвия Юрукова с поредни призове в наградите за мода, шоу, бизнес във Варна през 2022 година. Тя грабна статуетките в категориите „АРТ модел“ и „Фотомодел“. Красивата еротична моделка украси гала вечерта на варненските оскари.

Будна Варна: Г-це Юрукова, честито за наградите „АРТ модел“ и „Фотомодел“ на годината. Какво е за вас да сте носителки на тези награди?

Силвия Юрукова: Благодаря за вниманието към мен от вашата медия, преди всичко и огромни благодарности към организаторите на събитието и по – специално на Г-н Красимир Недялков. За мен е изключителна чест и удоволствие да съм част от това събитие в любимият ми град Варна! Фотомодел на България беше една от първите ми награди в далечната 2006г-2009г. (губя спомени хаха) Която спечелих и в годините затвърдих , в последствие преминахме и в актива и арт фотография ,за мен това е изкуство и ми носи наслада!

Б.В.: Какво да очакваме от Силвия Юрукова до края на 2022 година?

С.Ю.: Подготвяме изложба с актови фотографии , до момента не показвани ,която ще бъде фатк през септември.

Б.В.: Всички ви свързват в еротичните ви фотосесиии, какво не знаят хората за вас?

С.Ю.:Колкото по – малко знаят за мен, толкова по – спокоен и красив е живота ми, който трябва да знае нещо повече го знае, за обществото нека остана еротичният модел със скандално поведение и да дам друго, като информация за себе си то пред обществото винаги името ми ще бъде свързвано със скандално поведение и еротичните снимки.

Б.В.: Наградихте Анджела Ташева с наградата еротичен модел на 2022, тя ли е вашата наследничка?

С.Ю.: Да, А̀нджела Ташева на 22 години от Варна, Печелила титла мис мокра фланелка 2020, Том модел на годината за 2021, Топ 10 модел на годината 2021, Инфлуенсър на годината за 2022, Анджела Ташева заслужава и да виждам я като моя последователка и наследничка!

Б.В.: Къде ще почивате през лято 2022?

С.Ю.: Мисля да обиколя гръцко, турско и българското черноморие.

Б.В.: Ще видим ли отново Силвия Юрукова като еротичен модел?

С.Ю.: Може да )))

Б.В.: Какво ще пожелаете на читателите на „Будна Варна“?

С.Ю.: Пожелавам ви много успехи във всяко начинание и безброй читатели, едно прекрасно лято и много положителни емоции, не спирайте да сте номер 1.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

nineteen + fourteen =