Нанков, ГЕРБ към управляващите: Събирайте си папките и падайте бързо

Стягайте си багажа, папките и падайте по-бързо. 

Това заяви по адрес на управляващите от парламентарната трибуна Николай Нанков от ГЕРБ.

„Вчера вицепремиерът Гроздан Караджов каза, че правителство ще падне, ако „Хемус“ и „Струма“ не бъдат довършени. Стягайте си багажа, събирайте си папките и падайте бързо, защото вече за всички е ясно, че и двете магистрали няма да бъдат завършени в сроковете заложени от вас“, отсече той.

По думите му от финансовия министър Асен Василев зависят всички политики, които се реализират в държавата през последната една година.

„Скоро на всички ще стане ясно, че на практика индексация на договорете за строителство няма да има, защото в актуализацията на бюджета не е заложена и една стотинка за индексиране. Правите мили очи на строителите, а единственото нещо, което трябваше да направите е да заложите средства в бюджета и това ще се върне като бумеранг заради хиляди спрели проекти с възложител държавата“, каза Нанков.

Според него най-лошото строителство е незавършеното, предаде днес.бг.

„И това ще построите вие – нула, и като гробници ще останат да стърчат стотици хиляди незавършени обекти“, настоя той.

„Всички обекти, за които говорите, че рехабилитирате – пътища, магистрали, всички тези обекти в една или друга степен бяха започнати от последното правителство на ГЕРБ. Лъсва за пореден път вашето политическо двуличие и лицемерие. За всички е ясно каква щета нанесе промяната с единствената цел да изчегъртат ГЕРБ спряхте проектите. Плодовете ще ги берете на предстоящите избори. Оставка, аматьори“, заключи Нанков.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

twelve − ten =