Приятели на загиналия Ванко от Варна: Имаме общи свидетели и те ще застанат в съда с нас

Всички сме в шок все още. Когато пристигнахме, видяхме линейки и съответно видяхме джипа в канавката. Колата на Ванко беше допряна до джипа и при тях имаше втора кола, хората от която също са спрели да помогнат на джипа. В крайната лява лента беше автомобила на водача, причинил ПТП-то и съответно беше завъртян в срещуположната посока на движението, така че ударът е бил доста силен и се е завъртял. Имаме общи свидетели и те ще застанат също в съда с нас.

Това заяви за Нова Тв приятел на загиналия на АМ „Хемус“ 30-годишен Иван. Той спрял, за да окаже помощ на човек в самокатастрофирал автомобил, но е бил прегазен от друга кола и е починал на място.

Определено говорим за превишена скорост, този, който е причинил катастрофата, е карал с превишена скорост, понеже момчетата, които са спрели точно преди Иван, които първи са спрели да помогнат на джипа, също се карали в същата обстановка и казаха, че настилката е била мокра, но не е имало локви или някакви тежки метеорологични условия, а точно в този момент не е валяло. Според мен става въпрос за невнимание и изключително висока скорост, понеже ударът е бил доста сериозен, тъй като колите са били на няколко метра по назад,  съответно преди удари, а след него бяха изместени с пет-шест метра напред, допълни приятелят на загиналия мъж.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

seven + five =