Спартак Варна е с 5 нови попълнения: Кои са те

Футболният отбор Спартак (Варна) има 5 нови попълнения в отбора си. Те са полузащитниците Ромеш Ивей, Божидар Васев и Руслан Черненко и защитниците Тихомир Димитров и Илкер Будинов.

Спартак (Варна) започна подготовка за новия сезон с 19 футболисти, от които петима нови. Те са полузащитниците Ромеш Ивей, Божидар Васев и Руслан Черненко и защитниците Тихомир Димитров и Илкер Будинов, предаде БТА.

Старши треньорът на тима Васил Петров заяви, че отборът стартира тренировките с настроение.

“Започваме с настроение, надявам се всичко да премине позитивно, да свършим много работа и да се подготвим както трябва”, посочи специалистът.

До края на седмицата ще пристигнат още петима футболисти, каза единият от президентите на отбора Асен Миланов. Другият президент – Павлин Николов, допълни, че четирима от тях са чужденци, които не са играли в България. По думите му трима от тях ще подпишат на 90 процента, а другите двама – на 50 процента.

Петров каза, че се търси футболист на поста централен нападател.

“Имаме варианти, надяваме се да се случат. Едното име е на чужденец и е познато на хората, които са близко до футбола. Има вариант да привлечем още един вратар или ще разчитаме на Иван Атанасов, това ще се реши от треньора на вратарите, заедно с щаба”, допълни той. По думите му Спартак няма да се разделя с други играчи.

Тази седмица отборът ще се подготвя във Варна. От 13 до 25 юни е на лагер в Банско. След това тимът се прибира. Потвърдените засега контроли на тима са със Славия на 19 юни и на 25 юни с Пирин. Имаме уговорки, но остава да подпишем контрактите за останалите проверки, обясни треньорът.

“Искрено се надявам да влезем в срок и да бъде изградено осветлението на стадиона, работи с големи темпове”, каза още наставникът.

Павлин Николов допълни, че като се махнат бюрократичните пречки, има шанс до края на юли осветлението на стадиона да е готово. Според него отборът ще играе максимум 1 или 2 от домакинските си срещи в Каварна.

Целта пред тима е да се утвърди като един от сериозните футболни клубове в efbet Лигата, каза Павлин Николов. Той бе категоричен, че Спартак (Варна) е обезпечен финансово.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

3 × 5 =