С награди и забава приключи седмицата на модата във Варна

С много песни и танци в популярен ресторант на плажа във Варна приключи седмицата на модата в морската столица. Въпреки дъждовното време и поредицата от изтощителни събития повечето лауреати на 28то издание на „Годишните награди за мода стил и бизнес“ уважиха закриващото събитие – „Гала вечер на призьорите“, снощи от 19 часа.

В ролята на водещ влезе Десислав Димитров – Desso, който предния ден бе отличен за „PR на годината“. Най-много настроение създаде Начо Паскалев, лауреат в категорията „Латино Изпълнител на годината“, които със своите горещи хитове и харизма изкара повечето гости в общ танц на импровизираната сцена.

Свой музикални подаръци за многобройните гости поднесоха и други певци и танцьори, носители на престижната награда – Благо Борисов, Светослав Стойчев и очарователната Цвети Радойчева. На закриващото събитието свой музикални изпълнения поднесоха и Никол Проданова, Сияна Обретенова и Малка Мис Свят 2019 – Бриана Петрова, която освен с прекрасния глас заслепи всички с уникален аутфит в червено.

Седмицата на модата, организирана от дизайнера Красимир Недялков, стартира с церемония по награждаване на доказали се през годината представители на модния, светски и бизнес елит от Варна, съпътстваща от модни ревюта наречени „Фестивал на висшата и авангардна мода, прическа и грим“ в който се включиха модни марки от цялата страна. В предпоследния ден се проведоха и традиционните „Национални награди за мода стил и бизнес“.  

Краси Минев от „Код Спорт“, бе награден за спортно предаване на годината, популярният PR Атанас Лазаров взе награди за цялостен принос към модния живот и за новия лайфстайл тв формат с новото си предаване за пътуване и туризъм Destination. Рок групата „Тангра“ си тръгнаха от Варна със статуетката за „музикална група на годината“, Цвети Разложка бе наградена за топ модел на десителието, Дили Бозджиева взе приза за художник. За рап-изпълнител на годината бе наградена Марешка Бардем, позната от популярното реалити предаване „Игри на волята“, която вече издаде три авторски песни артистичния си псевдоним M. Quinn.

Хореограф на годината стана Борис Иванов, Яненка Люцканова взе плакет за изключителен принос в модата, Vayana collection бяха награда е за дамска мода на годината, а Desizo Monni за моден бранд на годината. За инфлуенсър на годината и за еротичен модел бе избрана Анджела Ташева, а за Тиктокър Катерина Кръстева, по известна като Kitty K. С престижната статуетка се сдобиха и още много представители на бизнеса.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

16 − five =