Гущерови се фукат с кич

Отдавна не е тайна, че Християн Гущеров гледа не просто като принцеса, а като кралица майката на трите си деца Светлана.

След като бившата плеймейтка дари младия бизнесмен с първия му син – Добромир, в знак на благодарност Християн й купи нова къща с размерите на палат в полите на Витоша.

Моделката рядко си позволява да разкрива лукса, след който семейството й живее. Почти няма кадри от интериора на къщата, като Светлана предимно споделя с аудиторията си в Инстаграм градината с размери на мини парк, която заобикаля дома им.

Небрежно стори, с което Гущерова изрекламира модел от колекцията си с пижами, обаче показа достатъчно, за да стане ясно, че сексапилната блондинка си живее като холивудска знаменитост.

По примера на звездите в Ел Ей и Гущерова притежава лична стая, превърната в гардеробна. На снимката се различават десетки старателно подредени маркови тоалети и неустановен брой чифтове обувки.

Че всичко в гардероба на блондинката е произведено във фабриките на световноизвестните модни гиганти подсказват и черните луксозни кутии, в които обикновено реномираните бутици съхраняват тоалетите си.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!