Орхан Мурад в нова семейна разправия

Семейната разправия между известния певец Орхан Мурад и бившата му съпруга Шенай продължава. Двамата така и не успяха да се разберат след развода, а в момента между чука и наковалнята са двете им дъщери – голямата Александра и тийнсензацията Сузанита.

Момичетата трудно приеха развода на родителите си, а по-късно и последвалото сватбено тържество на изпълнителя и новата му изгора Камелия Добрева, писа Галерия.

Според запознати Александра, която дари Орхан и Шенай с внуче през миналата година, разбира родителите си. Контактува с тях по-рядко отпреди, но ги държи в течение – как е бебето, тя и половинката й. За разлика от Сузанита, която в пристъп на ярост нападна баща си чрез социалните мрежи. Обидите и острите коментари, които отправи младата певица бяха насочени към сегашната жена на Орхан. „Не може да стъпи на малкия пръст на майка ми“, заяви блондинката, която по-късно изтри профила си, а понастоящем той е възстановен, но с липсващи контакти.

Общува предимно с приятеля си – националния рекордьор по хвърляне на копие Марк Славов.
„Каквото и да става, не забравяй, че винаги ще съм до теб“, написа момчето в уебпространството, отбелязвайки Сузанита.

Тя от своя страна сподели кратичкото: „Обожавам те!“.  Двамата живеят във Финландия, отскачат до България сравнително често, но дори във времето, когато са тук момичето не е инициатор на срещите с баща си.

Категорично отказва да вижда Камелия. Сестра й Александра също застава на страната на Шенай – подобно на Сузанита не желае огромни семейни сбирки.
Конфликт в семейството се заформи по отношение и на имотите. След като не успяха да поделят мезонета в Пловдив, Шенай и Орхан бяха принудени да го продадат.
И въпреки че първоначалната идея била бившата г-жа Мурад да живее там, това бързо се променила след като споделила новината, че подобно на Сузанита ще напусне страната. В момента тя живее в Германия. Никой, дори близките й, не подозираха какво я е отвело зад граница – оказва се, че е било нова любов.
След раздялата с Орхан Шенай работи като таксиметрова шофьорка, по-късно бе част от брокерска фирма, а накрая изкарваше парите си с честен труд в италиански ресторант. Със средства тя е подпомагала семейния бюджет.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!