Обвиниха Виктория Капитонова в измама

Виктория Капитонова от хитовото риалити шоу „Ергенът” е напът да изгуби завинаги главния си профил в инстаграм. След последния излъчен епизод, в който тя нарочно заля конкурентката си Александра Гърдева с вода, а после я нарече „злобна българка”, стотици зрители докладваха страницата на рускинята и сега тя е блокирана.

Капитонова се издържа основно от реклами на различни продукти в мрежата, така че ако не си възстанови инстаграма, може да остане без голяма част от доходите си. Тя имаше близо 130 000 проследователи, ала в момента е блокирана. Феновете на „Ергенът” са бесни заради наглото поведение на брюнетката и масово са се обединили да секнат инфлуенсърските й изяви. Основният й профил е бил докладван за груб език и за „скам”, което ще рече опит за измама. Става въпрос за „риатуалите за пари”, които Виктория се опитва да пробутва на наивници срещу заплащане.

Аудиторията на шоуто стигна и по-далеч в гнева си. Някои заявиха, че са пускали жалби до СЕМ заради излъчените сцени на агресия. Според тях Капитонова е преминала всякакви граница, заливайки конкурентката си с вода и обиждайки я по най-грозен начин. „Подобни кадри с насилие нямат място в тв ефира. Продуцентите и медията трябва да бъдат санкционирани!”, ядосват се зрители в интернет форумите.

Дори и да загуби работата си на инфлуенсър, Капитонова няма да остане гола и боса, защото е завъдила богат любовник. Хора от обкръжението й твърдят, че тя участвала в „Ергенът” само за да си направи реклама, а не за да се бори за сърцето на фитнес инструктора Виктор Стоянов. Свидетели многократно са засичали стройната брюнетка с мъж, който бил плешив и изглеждал доста по-възрастен от нея. Според запознати той се казва Дидо, по прякор Културиста. Говори се, че въпросният господин бил много ревнив, не разрешавал на Виктория да излиза сама и я следвал навсякъде по петите.

Междувремено стана ясно, че инстаграмът на Дениз Хайрула също е бил хакнат. Палавата туркиня е една от любимките на Виктор и нищо чудно точно тя да спечели на финала, който ще бъде излъчен този петък. Източници от кухнята на шоуто издават, че доскорошната му фаворитка Александра Гърдева сама е поискала да напусне предаването. Психоложката била дълбока обидена на Стоянов, задето не я защитил по време на скандала й с Капитонова.

Самата Виктория също стигна до финалната тройка, но по всяка вероятност няма да спечели заради изцепките си, прекалено виското самочувствие и наглото си поведение. Дори Ергенът съжали, че я е оставил да стигне до този етап на шоуто. Той публично се разкая в мрежата и поднесе своите извинения на зрителите. „Допуснах грешка, но не бях напълно осведомен какво се е случило!”, оправда се Стоянов.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!