Бойко Борисов: Този парламент е свързан само с постове, пари и власт – срам

Бивш премиер и лидер на бивша управляваща партия атакува яростно настоящата власт.

„Това е парламент, свързан само с постове, пари и власт – срам.“ Така бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в Пловдив решението на депутатите да предоставят военнотехническа помощ на Украйна.

„То няма решение. Те само консумират парите на данъкоплатците в парламента и си разпределят постове“, коментира той, цитиран от bTV.

„Срам до там, че вчера Христо Иванов да каже, че те имали само порция дробчета. Не ми се говори на Гергьовден в кулинарно отношение, но другите, изяли тлъстото, а за него останали дробчетата. Срам за този парламент“, каза пред журналисти Борисов.

На въпрос трябва ли да има предсрочни парламентарни избори той заяви, че те трябва да стоят, докато „заравнят всичко“, пише dunavmost.com.

„И всяка мисъл, че те можели да бъдат добро за България – да си заминат като антихристите“, допълни той.

Бойко Борисов коментира още, че Румен Радев е довел и „инсталирал тези“, а сега „всячески се пази от Стефан Янев и от другите“, защото хората го сочат само него с пръст за колебливите му позиции и за това, че няма позиция.

„Аз преди една година ви казах – който сее ветровете, жъни бури. Народът се мрази, Радев направи така, че хората да се мразят“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Попитан дали България може да ремонтира украинска военна техника в нашите два завода, при положение че нямаме части и работна ръка, Борисов заяви, че можем.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply