Начало » Общност » „Владиславово“ отново отбеляза тържествено Трети март

„Владиславово“ отново отбеляза тържествено Трети март

На Мемориала на загиналите руски воини за Освобождението на България в местността “Терасите” традиционно беше честван 3 март. Присъстваха кметът на район “Вл. Варненчик” Николай Костадинов, председателят на постоянната комисия “Европейски въпроси и международно сътрудничество” Николай Георгиев, общинският съветник Марица Гърдева, представители на генералното консулство на Руската федерация във Варна, на районните кметства на Варна, началникът на Щаба на ВМС капитан І ранг Камен Кукуров, членове на обществени организации, много граждани и дори рокери.

Заупокойна молитва в памет на загиналите за Освобождението на България руски воини беше отслужена от отец Георги Петков – председател на храма “Св. Димитър”. Деца рецитираха патриотични стихотворения.

Под звуците на духовия оркестър на ВМС венци и цветя положиха районният кмет Николай Костадинов, Марица Гърдева, Николай Георгиев, от генералното консулство на Руската федерация, зам.-районните кметове на останалите 4 района, духовници, граждани и традиционно – рокерите.

източник и снимки: Черно море

 
banner
banner
Budnavarna