Начало » Спорт » Пицар става собственик на Спартак

Пицар става собственик на Спартак

Собственикът на верига пицарии във Варна Асен Миланов е най-вероятният нов меценат на футболния Спартак. Както е известно, досегашното ръководство обяви абдикирането си с декларация до медиите и на Общото събрание на 11 март ще бъде избран нов УС.

Възможно е обаче Миланов да влезе в управата като член на УС, а негов приближен да я оглави. Един от вариантите за нов шеф на УС е сериозен мъж от агитката с популярно българско и руско име, като това на бивш любим мъж на Елена Йончева.

Асен Миланов планирал да ремонтира двата терена на „Локомотив” – единият зад сградата на комплекса, където израснаха поколения спартаклии, да върне естествената си трева, а другият над него да е с изкуствено покритие. Ще бъде обновено и изкуственото покритие на третия терен, на който в момента тренират талантите от школата. Идеята е възможно най-скоро базата на Спартак да е в завършен вид и да е примамлива за момчета в ранна възраст, които искат за тренират футбол.

Както е известно пък, Община Варна отпусна още 980 000 лева за довършване на строително-ремонтните дейности на клубния стадион на „Спартак”. На него отборът ще играе мачове от следващия сезон, пише „Народно дело”.

 
banner
banner
Budnavarna