Начало » Общност » Безплатни билети за концерт срещу кръводаряване във Варна

Безплатни билети за концерт срещу кръводаряване във Варна

Благотворителната кампания „Дари кръв – вземи билет“ продължава и през тази година във Варна. Акцията ще се проведе на 6 февруари от 12 до 16 часа в сградата на БЧК в морската столица, която се намира на ул. „Братя Шкорпил“ №3, научи BudnaVarna.bg.

Там кръводарителите ще могат да получат безплатен билет за премиерния концерт в България, на който ще бъдат изпълнени хитовете на Intelligent Music Project с участието на Simon Phillips (Toto), Ronnie Romero (Rainbow) & Richard Grisman (River Hounds).

Събитието ще се състои на 21 февруари от 20 часа в зала 1 на Фестивалния и конгресен център във Варна. Публиката ще може да се наслади на последния албум „Sorcery Inside“, както и „Life Motion“, който излиза този месец.

Към звездното трио ще се включат едни от най-добрите български музиканти, сред които Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Благотворителната кампания „Дари кръв – вземи билет“ се провежда от няколко години във Варна и цели да мотивира младите хора да станат доброволни кръводарители, да повиши информираността им по темата и по този начин да се намали недостига на кръв на национално ниво.

 
banner
banner
Budnavarna