Начало » Общност » Варна – град на момичетата без задръжки и евтината водка

Варна – град на момичетата без задръжки и евтината водка

С идването на лятото започва и „чуденката“ за точната дестинация, която да бъде посетена.

Освен да бъде красиво мястото, добре ще е да привлича с още нещо, например с красиви жени.

Точно тези са и критериите, по които изданието Traveler`s Digest направи класация на най-приятните за гостуване градове в света.

Първото място е Стокхолм. Там се намират най-красиво изглеждащите дами, смята авторът на статията.

Най-благоприятни са часовете между 7 и 11 – „все едно гледаш манекенки, участващи в риалити телевизия. Освен че са красиви, жените в Швеция са и много приятелски настроени, говорят английски с добър британски акцент“.

Друга северна страна – Дания, е наредена на второ място.

Според автора на статията, в Копенхаген със сигурност живеят най-красивите жени на света и също са много усмихнати, дори повече се интересуват от секса, отколкото красавиците в Швеция.

„Когато пристигнах на гарата на Копенхаген, беше късно. Аз бях уморен, но явно изглеждах добре за горещите момичета на Дания. Аз също ги гледах, а те се усмихваха.

Единственото, което мога да кажа е, че Копенхаген е най-доброто място, като Амстердам, но в Копенхаген има повече порно звезди“.

Пренасяме се в Аржентина. Градът е Буенос Айрес – привличащ отново с хубавици.

Столицата е населена с емигранти от други южни държави и най-вече от Венецуела.

Четвъртото място е заето от… наша слънчева Варна.

В статията пише: „Много от вас може би не са чували за България и някои няма да се ориентират как да я намерят на картата, но вие трябва да я посетите.

Тя ще е в мечтите ви, през нощите, докато спите. Земята на евтина водка, без добри закони за наркотици. Момичетата също са лишени от задръжки. Земята на кафенетата… О, колко я обичам!“

След българския град в класацията влиза Лос Анджелис, Калифорния.

„Колко много мога да говоря за момичетата в L.A. Жените там са класа над останалите, които познавате.

Това е меката на готините хора, които идват тук да живеят и да работят. Лос Анджелис е като това, което Beach Boys са имали в предвид, докато са писали песента California Girls“, пише още авторът.

 
banner
banner
Budnavarna