Начало » Общност » Автомобили с крадени номера движат из Варна

Автомобили с крадени номера движат из Варна

Три автомобила с нередовна регистрация, установиха варненските униформени, научи BudnaVarna.bg.

Във вторник, около 11:10 часа, в гр. Девня, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Форд» с водач Г.Б. (40 г.) от Ямбол, е установено, че МПС не е регистрирано по надлежния ред и е без поставени регистрационни табели. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Г.Б. е задържан за срок до 24 часа.

Около 11:10 часа, в гр. Девня, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Джип Чероки» с водач Е.С. (51 г.) от София, е установено, че МПС не е регистрирано по надлежния ред и е без поставени регистрационни табели. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Е.С. е задържан за срок до 24 часа.

Малко преди 15 ч. в с. Тръстиково, при извършване на полицейска проверка на т.а. «Исузу» с водач Д.И. (58 г.) от с. Константиново, е установено, че МПС е със служебно прекратена регистрация и не е регистрирано по надлежния ред. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Д.И. е задържан за срок до 24 часа.

 
<
Budnavarna