Начало » Топ Новини » Ева Добрева: Искаме да дадем възможност за изява на повече момичета, който не са били на подобни събития

Ева Добрева: Искаме да дадем възможност за изява на повече момичета, който не са били на подобни събития

Ева Добрева (Азиатската принцеса) е от гр.Варна, възпитаничка на НУИ „Добри Христов“- гр.Варна със специалност народно пеене.
Тя е носителка на титлите Мис България Азиа 2019г., Мис Five Stars 2018г., Мис Кранево 2018г., Лице на предаването 10 ФИТ Минути с Виктор Ангелов,
Мис Варна 2017 (3-та подгласничка) и други. На световният конкурс Мис Азиа, тя влезе в ТОП 12 на 9-то място от 30 участнички.
В модният бранж се изявява като професионален модел от 2013г., където е открита от известна варненска агенция.
В момента тя е модел на BokStar Models. Има над 70 ревюта в България и едва през 2019г. направи дебюта си и на световната сцена като взе участие на India Prawilion Fashion Week – гр.Ченай,Индия. Имаме и информация,че има идея за нова модна агенция, в която да изгради
първите си самостоятелни проекти.

Добър ден г-це Добрева, как върви организацията на конкурса „Queen of Varna“?
– Здравейте на всички читатели на Будна Варна. Организацията върви отлично следвайки световните стандарти по планиране и осъществяването му.
Предстои ни да направим финалният кастинг за да намалим чувствително броят на заявилите до момента желание за участие. Искаме да дадем възможност за изява на повече момичета, който не са били на подобни събития
и с интерес искат да пробват нещо ново. Надявам се да им хареса. Целта е младите дами да повярват в себе си. Добре би било да продължават да се развиват и за напред на модната сцена и да представят достойно Варна не само на конкурси за красота. Задачата ми
като организатор ще бъде доста трудна, защото ще се наложи да отделя повече време на претендентките без опит. Това се налага не само за да бъдат
блестящи на конкурса и естествено да излязат със самочувствие без никакво притеснение, но и да покажат най- доброто от самите себе си.
Благодарна съм и на всички спонсори
на конкура за оказаната до момента подкрепата. Благодарение на тях, аз имам възможността да се съсредоточа в пряката работа с участничките.

Какво ще видят гостите на „Queen of Varna“?
По време на конкурса ще бъдат представени нови лица, също така ще има предизвикателства отправени към публика и жури.
Тъй като конкурса ще се проведе на 14 февруари, който е специален ден по света и у нас, ще има тематична част
по този повод.
Короната на претендентката е изработена в Лондон и е на път. До тук с жокерите от страна на организацията. Заповядайте на този празник на красотата, любовта да вкусите от предизвикателството по избиране на Queen of Varna 2019.


С какво се различава този конкурс от другите?
Отличава се по отношение на критериите за избор на победителките.
Всички момичета са красиви, много различни една от друга и имат своите уникални качества.
Варна е известна с красивите си жени по цял свят.
В този конкурс се търси не само визия, излъчване, интелект, но и харизма, която отличава Кралицата на Варна от останалите.

Какво ще кажете на хората, които твърдят че конкурсите са нагласени?
Участвала съм в доста конкурси за красота и аз лично не толеритам нагласени победителки, тъй като това не помага за доброто представяне на представителките ни на национални и световни финали.
Каня всички да дойдат и да вземат учстие в избора на Кралица на Варна.

Какво ще спечели победителката в конкурса „Queen of Varna“?
В конкурса победителката ще получи специално изработена в Лондон корона с кристали, лента както и много награди, които предпочитам да запазя в тайна поради нежеланието ни да се гледа на изявата комерсиално. По- важното според мен е, че победителките получават право да представят Варна на национални конкурси.
Право на участие в национален конкурс ще има и избраното от публиката лице. В случай, че вотовете на жури и публика съвпадат, първата подгласничка също ще бъде изпратена на финал на национално ниво. Искрено се надявам този конкурс да им помогне да достигнат до участие в международен. Изживяването да представяш България на световен конкурс е уникално. Пожелавам на всички кандидатки успех и съм готова и за напред да ги подкрепям с напътствия.

 
<
Budnavarna