Начало » Общност » Млада варненка изчезна, половинката ѝ я издирва

Млада варненка изчезна, половинката ѝ я издирва

Есин е изчезнала вчера около осем вечерта в района на Колхозен пазар, алармира в социалните мрежи мъжът, с който живее на съпружески начала Емил Николов.

Варненецът Емил Николов търси помощ за намирането на половинката си Есин, която е изчезнала вчера в района на Колхозен пазар. Той алармира за това в социалните мрежи.

Ето какво написа Николов.

“ЗОВ ЗА ПОМОЩ ПРИЯТЕЛИ СПОДЕЛЯЙТЕ на 06.01.20. около 8 часа вечерта моята съпруга изчезна в района на колхозен пазар висока е 1,60 кафяви очи черна коса до раменете името и е Есин моля свържете се с полицията или с мен ако имате информация 0897273924 !!!!!”

Стана ясно, че младата жена излязла за цигари, а след това телефонът й е бил изключен. Двамата живеят на съпружески начала и имат малка дъщеричка на две години. Според Николов обаче двамата са имали скандал същият ден, в който самият той е отправял заплахи за саморазправа с нея. След това обаче двамата “се оправили”, разказа за медията ни той. Стана ясно още, че младата жена има роднини в града и  е напълно възможно да е при тях.

Според пресцентъра на варненската полиция Есин все още не се издирва, макар че има подаден сигнал за изчезнала 22 годишна жена. Тъй като случката е станала прекалено скоро, жената още не е обявена за издирване.

Източник: Нова Варна

 
banner
banner
Петя Митева