Начало » Общност » Варненския моделът Сияна взема между 100 и 300 лева за секс

Варненския моделът Сияна взема между 100 и 300 лева за секс

Самообявили се за ВИП моделки пътуват из страната по ценоразпис, за да забавляват „платежоспособни господа”. Проституция или измама? По кой член на Наказателния кодекс може да бъде подведена 24-годишната Сияна Николова, която предлага платен секс на личната си страница във Фейсбук? Силиконовата брюнетка е и „служител“ на еротичната агенция „Вижън” , която рекламира „Платена компания с ВИП модели на платежоспособни господа от цялата страна”. На страницата са обявени и цените:

100лв/час,150лв/2часа,200лв/3часа,300лв/8часа( за цяла нощ) . Допълнително се заплаща за „фън услугите”- 200 лева на час за екстри като френска без кондом, строга господарка и прочее нестандартни желания. „Централата“ на агенцията е в Русе, а на клиентите от София, Пловдив, Благоевград, Сандански, Стара Загора, Кърджали , Видин и пр. компаньонките обещават безплатен терен. За да тръгне ВИП моделката към клиента, той трябва да плати от 30 до 80 лева за транспорт. „Моделите” са на разположение денонощно.

Репортер на TrafficNews.bg се свърза с моделката Сияна Николова, която веднага се отзова на поканата. „Тази вечер по изключение съм свободна и мога да тръгна веднага. Ако си сериозен, разбира се!” уточнява компаньонката и предупреждава, че трябва да й платим 80 лева за пътни през „Уестър Юнион” или „Мъни Грам”. Проявяваме загриженост за сигурността и я питаме дали няма да е уморена след пет часово пътуване по заснежените и заледени пътища, но Сияна самоотвержено отговаря , че „това й е работата”. На въпроса каква е гаранцията, че ще дойде тя изпраща обидното „Лека, измекяр” и ни изтрива от приятелите си, пишат от пловдивския сайт.

 
<
Budnavarna