Начало » Общност » Варненка е една от най-красивите омъжени жени у нас (снимки)

Варненка е една от най-красивите омъжени жени у нас (снимки)

Варненката Мануела Парушева грабна титлите “Мисис България Universal 2019” и “Мисис България Charity” от 21-вото издание на конкурса “Мисис България”.

Той се проведе на 25 октомври в балната зала на столичен хотел.

Журито избра 14 финалистки, които се конкурираха за титлите “Мисис България Universe”, “Мисис Бългaрия Europe”, “Мисис България World” и “Мисис България International”.

Бяха избрани и сребърните финалистки, които ще представят България на международни конкурси. Сред тях е и варненката. Тя се надява, че ще успее да представи достойно родния си град и България на тях.

Мануела Парушева е на 30 години. Тя е омъжена, има дъщеря. Икономист по образование. Има три висши образования, а в момента учи четвърто в Медицинския университет във Варна. Говори два езика, свирила е на пиано и флейта, занимавала се е и с балет. Повече от 10 години успешно се развива в сферата на маркетинга. Красавицата в  момента работи във фармацевтична компания.

Девизът ѝ е: “Когато всичко е срещу мен, знам, че самолетът излита срещу вятъра, а не с него”.

Tя сподели, че участието ѝ в конкурса е нейна детска мечта, а каузата му е това, което най-силно я е мотивирало да участва в него.

Мануела смята, че жените успешно могат да съчетават кариерата, личния живот, семейството и обществените каузи.

Иска да даде личен пример като жена, която успешно балансира между кариерното и личностното развитие, семейството и обществените каузи, в които се включва и организира от дете.

източник: Нова Варна

 
<
Budnavarna