Начало » Общност » Tasting Room – новото бижу на Варна

Tasting Room – новото бижу на Варна

През септември и октомври календара на нощния живот във Варна е изпълнен не само с традиционния старт на така наречените зимни заведения, но и с откриване на много нови и обещаващи места за забавления. Несъмнено този сезон се очертава да бъде изключително вълнуващ, защото сред всички новооткриващи се заведения се откроява едно много специално място. Може би по-наблюдателните от вас са забелязали, че от близо година на така популярната Адвокатска градина (по точно на ъгъла на улиците “Драган Цанков” и “Драгоман”) се гради усърдно нещо много интересно, а от няколко седмици на прозореца се появи и името на тайната – Tasting Room-Premium Spirits and Cocktails. Нашите любопитни очи бяха сред първите успели да надникнат вътре и разкрият дълбоко пазената тайна.

Само една крачка навътре и един поглед са напълно достатъчни, за да възкликнете с “Уауууу”.

Викторианския интериор на Tasting Room ни пренася 200 години назад във времето на пищните лондонски клубове, в които потомствени аристократи на по чаша отлежало питие определяли световните съдбини. Тежки кожени дивани, камина, дървени балюстради и мебели извисени до тавана, пълни със стотици отлежали благини.

Със сигурност Tasting Room разби на парчета представите ни за традиционния бар.

 

 

Съмишлениците, създали това бижу вярват, че премиум напитките не са само лукс, завиден социален статус, или нещо по-добро в чашата. Те са древен занаят, богата култура, вкусове, аромати и много истории за споделяне. За тях понятието лукс не се измерва с това колко скъпи неща притежаваш, а колко наслада и емоция ти доставят те. Обещават ни всяка вечер в Tasting Room да е ново пътешествие, неочаквани открития и вкусови емоции.

Tasting Room се очертава като топ локацията на Варна за любителите на отлежали напитки и умело приготвени коктейли.

Вратите се отварят на всеки, който иска да започне своето пътешествие в света на изтънчените напитки. За да влезете ще трябва да позвъните на звънеца на входната вратата (ул. Драган Цанков). Ще бъдете посрещнати и въведени в храма на напитките от самите собственици. Доверете им се и се оставете да ви водят във вашето лично пътешествие. Не очаквайте силна музика и купон до зори, а спокойна атмосфера и интересни разговори. Щом вратата се затвори зад вас ще усетите, че времето спира, а на вас ви предстои приключение.

Интересното в концепцията на Tasting Room е, че всяка опитана напитка може да се закупи на изключително атрактивни магазинни цени и емоцията ви да продължи у дома.

Tasting Room работи през деня като магазин за премиум напитки с персонални консултации.

Вечерта често започва с дегустационни семинари, на които можете да научите всичко за уиски, бренди, джин, текила, водка и ликьори. Ако имате въпроси, те имат отговорите. Частни дегустации и събития са възможни при запитване.

Tasting Room е място, където ще ви помогнат да разширите и обогатите вкусовите възприятия на непцето си, да провокирате въображението си и да изпитате истинска наслада от питието си. Ако искате да направите стойностен подарък на билзък приятел, едва ли в града има по-богат избор от този в Tasting Room. Посетете го и ще останете очаровани от начина по който там се отнасят към всяка една напитка.

Разчупете в съзнанието си шаблона на традиционния бар, опитайте нещо изключително, присъединете към клуба на изследователите и открийте света на изисканите питиета.

Барът на Tasting Room е отворен всеки ден от понеделник до събота от 18:00 до 00:00 часа на адрес Варна, ул. Драган Цанков 8.

За резервации 0879 22 33 23 @TastingRoom.bg #tastingroombg

 

 
<
Budnavarna