Начало » Култура » Най-новият филм на Ники Илиев с премиера във Варна (ВИДЕО)

Най-новият филм на Ники Илиев с премиера във Варна (ВИДЕО)

Ден преди да тръгне официално по кината, във Варна ще е премиерата на новия филм на режисьора Ники Илиев “Завръщане”, съобщиха от Фестивалния и конгресен център.

Прожекцията ще е на 17 октомври, от 19:30, в зала 1 на Фестивален и конгресен център.

Освен режисьор, Ники Илиев е и сценарист, а в ролите ще видим цяла плеяда от обичани наши актьори: Александър Кадиев, Ники Илиев, Башар Рахал, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Евелин Костова, Диляна Попова, Райна Караянева, Искра Донева и Стефан Данаилов.

В “Завръщане” четирима приятели се събират в Пловдив по случай 20 години след завършването си. Там разбират, че единственият от тях, който е останал в града, има проблем. Негов братовчед иска да вземе старата къща на семейството му, за да построи хотелски комплекс. Освен, че е паметник на културата и четиримата имат незабравими спомени от детството и тийнейджърските години там.

Те решават да използват това, в което са добри, и да помогнат на приятеля си да запази къщата, а те – спомените и младостта си. В живота на всеки от тях обаче се появява нещо ново или незабравено старо – забравена любов, нова любов, 18-годишен син…Следват редица комични, приключенски и любовни ситуации, в които героите търсят път обратно към приятелството и към себе си.

“Завръщане” тръгва по кината от 18 октомври, а на 19-ти част от екипа ще го представи и в Лондон.

Ето и официалният трейлър:

 
<
Budnavarna