Начало » Общност » Бум на сватби през септември във Варна

Бум на сватби през септември във Варна

170 са заявките за сключване на граждански брак този месец във Варна, съобщиха от общинското дружество „Обреди“. 9-ти и 19-ти септември са най-предпочитаните дати от младоженците.

Астролозите съветват да се сключва брак в периода на растящата Луна, за да става все по-стабилен. Свинята, под чийто знак е 2019-та, е покровителка на младоженците. Брачните съюзи, сключени под егидата на това животно, се отличават със своята стабилност, съобщава руски сайт.

От древни времена Свинята е символ на дома, богатството и комфорта. Тези, които се оженят (омъжат) през 2019 г., ще се радват на стабилна връзка, при която ще е споделено желанието на съпрузите да направят съвместният живот по-интересен.

Партньорите ще се грижат взаимно един за друг, ще се вслушват в мнението на любимия и ще правят компромиси в името на семейството. За да имат пълната подкрепа на Свинята, младоженците и техните родители е добре да не пестят пари за сватбеното тържество. Сватбата трябва да е много весела и богата, т. е. с много лакомства за гостите. Желателно е обаче да бъдат поканени само най-близките хора, за да има много приятни емоции.

 
<
Budnavarna