Начало » Политика » Димитър Карбов е първият кандидат за кмет на Варна

Димитър Карбов е първият кандидат за кмет на Варна

Общинският съветник Димитър Карбов е първият кандидат за кмет на Варна за предстоящите местни избори в края на октомври. Номинацията му беше представена от председателя на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов. Той коментира, че това е очаквана кандидатура. Бих казал изключително достойна кандидатура. Съвсем естествено е всяка партия да рекламира своя кандидат за този отговорен пост. Ние влизаме в предизборната кампания с достоен човек, каза председателят на НФСБ Валери Симеонов.

Партията се явява самостоятелно на изборите във Варна, а Димитър Карбов ще бъде и водач на листата.

За четири години в Общинския съвет на Варна, мисля че показахме едно достойно поведение, балансирана политика. Нито бяхме опозиция, нито бяхме мнозинство. Показахме една национално отговорна политика, която е в името на развитието на нашия град, отбеляза Димитър Карбов.

НФСБ ще има свои кандидати за районните кметства в града включително и заместник-областния управител Илиян Карагьозов, който се кандидатира за кмет на най-големия район във Варна „Приморски“. Партията ще има кандидати за кметове за три от селата в общината, а в Девня и Белослав ще бъдат заедно с ВМРО. В Провадия, Дългопол, Аврен и Аксаково НФСБ ще се яви самостоятелно.

източник: Черно море

 
<
Budnavarna