Начало » Общност » Варненската журналистка Надежда Георгиева и Петър Петров отправят призив към хората да водят по-здравословен живот

Варненската журналистка Надежда Георгиева и Петър Петров отправят призив към хората да водят по-здравословен живот

Варненската журналистка Надежда Георгиева и нейният приятел Петър Петров отправят призив към хората да водят по-здравословен живот.

Малко калории с много ЛЮБОВ

Двамата създават фейсбук страница, в която публикуват техни здравословни рецепти, с малко калории и много любов. Тяхната цел е да накарат както себе си и близките си, така и всички хора да се замислят за здравето си и да променят начина си на живот.

По интересен и забавен начин, те искат да покажат, че с малко усилия и много постоянство човек може да живее по-добре и да се чувства страхотно. Качествена и здравословна храна, много движение и хубава почивка – това са трите основни правила за тях. Надежда и Петър споделят, че те самите са започнали да променят начина си на живот малко по малко и сега се чувстват по-добре. „Има още много неща, които трябва да променим, за да се чувстваме по-здрави и удовлетворени от себе си, но първата крачка вече е направена.

Малко калории с много ЛЮБОВ

Иска ни се да се опитаме да покажем на хората, че здравословното хранене може да е много вкусно. Поднасяме ястията си по красив начин, защото човек първо се храни с очите. Радваме се, че много хора ни подкрепят и са наши партньори.

Това е кауза, която ще преследваме до край и дано повече хора се включат.“, споделят блогърите.

 
<
Budnavarna