Начало » Хайлайф » Катрин Вачева с апел към варненци: пълнете купички с вода и бездомните животни също имат душа

Катрин Вачева с апел към варненци: пълнете купички с вода и бездомните животни също имат душа

Манекенката Катрин Вачева за пореден път доказа с колко голямо сърце е как човещината за нея е на първо място пред позата на популярна личност!

Само преди дни тя отмаряше на един от най-известните плажове в морската ни столица Варна, където се събира каймака от родните звезди-модели, певици, спортисти, както и елита на Варна и околието. Моделката събра погледите на всички още със стъпването си на плажа, демонстрирайки перфектното си тяло, облечена в интересен розов мрежест бански с който определено приличаше на кукла Барби. Не мина много време , когато погледите на всички от шезлонгите отново започнаха да следят и коментират Г-ца Вачева, виждайки я да тича след…..едно куче! Не какво да е куче, а улично, което определено изглеждаше прималяло и изтощено от жегата, видимо изплашено то едвам ходеше между хората. Виждайки го, манекенката веднага се изправи и отиде да му купи вода и чашка, дълго време не се отказа да ходи след него, за да му даде да пие, тъй като кучето беше изплашено,но в крайна сметка й се довери и отпи от водата!

Всичко това се случи пред погледите на всички плажуващи. Хората само наблюдаваха, но никой не реагира към прималялата животинка. Само след час наши странични наблюдатели видяха как кучето се завърна на плажа вече в по-добър вид и директно отиде при Катрин, хвърли се пред нея и радостно започна да се закача и играе, нямаше и помен вече от страх!

Манекенката започна да го гали и играе с него и докато тя не си тръгна от плажа новото и четириного приятелче не се отдели от нея! “ Кучетата определено усещат добрите хора”-коментираха хора от плажа, “ Евала на момичето, хора много, човеци малко”-адмирираха постъпката на Катрин част от персонала на заведението. Моделката е пример за това, че никога не подминава подобни случай, винаги взима участие в благотворителни инициативи свързани с животни, деца и хора в неравностойно положение. Последната й достойна за “ бяла лястовица” постъпка бе през месец март тази година, когато чрез нейн сигнал и разказ до предаването “ Бригада нов дом”, както и вложени лични средства от нея и нейни приятели – едно семейство живеещо на ръба на бедността и мизерията получи нов дом и желание за живот, което ги бе напуснало.

В няколко поредни предавания и фейсбук публикации семейството неколкократно благодари на Катрин Вачева като дори я нарече” нашият ангел”.

 
<
Budnavarna