Начало » Общност » Задържаха четирима с наркотици във Варна

Задържаха четирима с наркотици във Варна

На 03.06., около 14:50 часа, във Варна, при извършване на полицейска проверка на Д.Д. (19 г.), местен жител, известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си пакетче със суха тревиста маса и пакетче с кристално вещество, научи BudnaVarna.bg.

Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,29 гр. и производно на амфетамин с тегло 0,06 гр. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Същия ден, около 16:10 часа, в гр. Варна, при извършване на полицейска проверка на Н.А. (32 г.), местен жител, известен на МВР и осъждан, е установено, че същият държи в себе си три пакетчета с кристално вещество.

Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с общо тегло 0,14 гр. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Около 19:00 часа, в гр. Варна, при извършване на полицейска проверка на С.М. (26 г.) от Добрич, е установено, че същият държи в себе си пакетче с кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,04 гр. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Около 21:30 часа, в гр. Варна, при извършване на полицейска проверка на П.К. (31 г.) от Горна Оряховица е установено, че същият държи в себе си две пакетчета с кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,69 гр. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 
banner
banner
Петя Митева