Начало » Общност » “Егоист – човек обичащ себе си повече от другите егоисти” – Генадий Малкин…

“Егоист – човек обичащ себе си повече от другите егоисти” – Генадий Малкин…

Във Варна Егоист значи нещо много повече. Ето че лятото е вече тук и ветрилото от нюанси, което то носи със себе си, е повече от впечатляващо !

В този ред на мисли не ни остава нищо друго освен да се отпуснем, носени от вълните на летните изкушения и да бъдем егоисти. Не в буквалния смисъл разбира се…

Днес, 31.05, врати за своите гости отваря емблематичният представител на нощна Варна – Bar Egoist. Както винаги много изненади, тематични и разнообразни партита ще изпълнят програмата на заведението.

V:rgo & TRF – момчетата със соса в колаборация с WaterGang, както и Shizo & MBT отново ще разклатят сцената, а Боро 1 & Madmatic ще ни покажат как се прави парти по варненски… Наско Колев, NDOE, Spens, Тита…списъкът от Party animals е доста дълъг, а те ще направят нощния живот във Варна гореща точка по Черноморието и когато лятото приключи егоистичния си поход, ще останат много топли спомени, които ще се помнят и ще топлят душите на варненци през дъъъъългата зима…

Но зимата е далеко и сега е време чисто егоистично да погледнем към всичко, онова, което лятото има да ни предложи… 31.05, Bar Egoist ! Are you ready ???

 
<
Петя Митева