Начало » Общност » Задържаха трима младежи с марихуана във Варна

Задържаха трима младежи с марихуана във Варна

На 20.04., при извършване на полицейска проверка на И.К. (21 г.), руски гражданин, пребиваващ в България, е установено, че същият държи в себе си саморъчно свита цигара и пакетче, съдържащи суха тревиста маса, както и електронна везна и лула, научи BudnaVarna.bg.

Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с общо тегло 4,33 гр. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Същия ден, при извършване на полицейска проверка на Р.Г. (21 г.) от Варна, е установено, че същият държи в себе си пакетче със суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 1,35 гр. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

При извършване на полицейска проверка на Д.Д. (28 г.) от Варна, е установено, че същият държи в себе си пакетче със седем глави суха тревиста маса и саморъчно свита цигара със същото съдържание. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 5,30 гр. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 
banner
banner
Петя Митева