Начало » Общност » Задържаха четирима с наркотици във Варна

Задържаха четирима с наркотици във Варна

На 22.03., около 21:00 часа, при извършване на полицейска проверка на непълнолетно момче от Варна, е установено, че същото държи в себе си кристално вещество, научи BudnaVarna.bg.

Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,02 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Момчето е задържано за срок до 24 часа.

На 25.03., около 00:30 часа, при извършване на полицейска проверка на П.С. (25 г.) от Варна, е установено, че същият държи в себе си кристално вещество, суха тревиста маса и електронна везна. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 1,06 гр. и марихуана с тегло 1,32 гр. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. П.С. е задържан за срок до 24 часа.

На 26.03,, около 13:20 часа, при извършване на полицейска проверка на непълнолетно момче от Варна, е установено, че същото държи в себе си суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,28 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Момчето е задържано за срок до 24 часа.

На 27.03., около 21:35 часа, при извършване на полицейска проверка на Й.Й. (23 г.) от Шумен, е установено, че същият държи в себе си кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,90 гр. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Й.Й. е задържан за срок до 24 часа.

 

 
banner
banner
Петя Митева