Начало » Общност » Четирима пострадали в катастрофи във Варна

Четирима пострадали в катастрофи във Варна

Снимка: Будна Варна – илюстративна

На 28.11., около 06:40 часа, на ул. „Народни будители“, е възникнало ПТП. 58-годишният водач на л.а „Алфа Ромео“ Г.М. от Варна, по време на движението си, застига и блъска пешеходец, който се движи по пътното платно. Вследствие на инцидента 82-годишният мъж получава фрактура на ключица и сътресение на мозъка, настанен е за наблюдение в МБАЛ „Св. Анна“, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

Същия ден, около 12:50 часа, на пътя Варна – Звездица, е възникнало ПТП. Водачът на л.а. „Мазда“ Д.Д. (61 г.) от Варна, по време на движение, не контролира непрекъснато МПС, губи контрол, излиза извън пътя и се блъска в канавката. Вследствие на инцидента мъжът е получил контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Около 16:10 часа, на бул. „Васил Левски“, е възникнало ПТП. 46-годишният водач на л.а „Тойота“ А.А. от Варна, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, губи контрол над МПС и се блъска в стълб от тролейбусната мрежа. Вследствие на инцидента мъжът получава фрактури на двете подбедрици, настанен е за лечение в МБАЛ „Св. Анна“, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

Около 22:20 часа, на АМ „Хемус“, на ПВ „Летище“ е възникнало ПТП. 23-годишният водач на л.а „Ауди“ М.М. от Варна, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, губи контрол над МПС, поднася се и се блъска в матална елестична ограда. Вследствие на инцидента е пострадал пътник от автомобила (23 г. от Варна), който получава фрактура на подбедрица и ампутация на стъпало, настанен е за лечение в МБАЛ „Св. Анна“, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

 
<
Петя Митева