Начало » Общност » Нели Петрова подкрепи благотворителна кампания за децата на загинали служители на МВР

Нели Петрова подкрепи благотворителна кампания за децата на загинали служители на МВР

Народният представител от ГЕРБ Нели Петрова подкрепи благотворителна кампания за децата и семействата на загинали служители от структурите на Областната дирекция на МВР – Варна. По инициатива на Синдикален алианс „Сигурност” в МВР в морската столица се състои благотворителен турнир по спортна стрелба. Съорганизатори на събитието са Съюзът на българските командоси – Колективен член на международното антитерористично единство, Мобилна група Тюлен 1/03 – Варна, както и СОД Варна АД, на чието стрелбище се провежда турнирът.
В него участват бивши и настоящи служители на полицията, членове на СБК и на Адвокатската колегия. Желание да се включат и да подкрепят кампанията изразиха и много граждани извън системата на МВР, които бяха подробно запознати с правилата за безопасност при боравене с оръжие. Сред участниците бе и варненският депутат Нели Петрова.
Благотворителният турнир по спортна стрелба е част от поредица инициативи в подкрепа на благородната кауза. Събраните средства ще бъдат дарени на четири деца на варненски полицаи, загинали при изпълнение на служебните си задължения.

Budnavarna