Начало » Общност » Люта закана във варненска гимназия: Ей, ла*ненца, ще ви обеся на някой гирлянд

Люта закана във варненска гимназия: Ей, ла*ненца, ще ви обеся на някой гирлянд

Грубо и доста обидно послание намериха ученици от Варна на дъската в класна стая, която са принудени да ползват, докато тяхното училище е в ремонт. Надписът предизвика и реакция от страна на родители, които снимаха и споделиха видяното в социалната мрежа.

„Ето го отношението към нашите деца от учениците от една „елитна“ гимназия! Нямам думи!“, написа жена от Варна, която публикува снимката на дъската в класната стая, както я е видяла. Както се вижда и на самата снимка, оставеното съобщение е анонимно, така че не може да се каже кой е авторът му. Малко вероятно е обаче това да е дело на учител, който брани реда и чистотата в „своето“ училище, вероятно става въпрос за ученик.
До тази „любезност“ вероятно се е стигнало заради това, че в споменатата гимназия във Варна има ученици от друго училище, на които им се наложи да бъдат преместени временно, защото тяхната сграда е подложена на цялостен ремонт. Ситуацията явно предизвиква напрежение и неудобства и за двете страни. Ето скандалния текст: „Ей, лайненца, IЕГ (Първа Езикова гимназия) е наша! Да не сте ми пипнали украсата, а съм Ви обесила на някой гирлянд. След ваканцията искам стаята да блести от чистота и стига сте ни я сваляли като имате. ПП да оближете чиновете от ПС Весела Коледа и ЧНГ“
 
<
Budnavarna